LS Wonen
Arnhemsestraat 24,
3811 LH Amersfoort
info@ls-wonen.nl
+31 6 219 232 61

Welkom

Over LS Wonen

Welkom bij LS Wonen, uw specialist in het plaatsen van jaloezieën, horren, gordijnen, zebra gordijnen, sfeerhaarden en cinewalls op maat en naar uw persoonlijke smaak. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en zijn er trots op om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en professionele installatie.

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen, waardoor u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur. Of u nu op zoek bent naar houten jaloezieën of aluminium jaloezieën, wij hebben het allemaal.

Met onze horren kunt u genieten van frisse lucht zonder last te hebben van vervelende insecten. Onze horren zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, zodat we voor elk raam of deur een oplossing kunnen bieden.

Onze gordijnen en zebra gordijnen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor u altijd iets kunt vinden dat past bij uw smaak en interieur. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een sfeerhaard voegt niet alleen warmte toe aan uw huis, maar ook sfeer en gezelligheid. Wij bieden een breed scala aan elektrische sfeerhaarden.

Onze cinewalls zijn ontworpen om uw huis om te toveren tot een professionele thuisbioscoop. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw cinewall volledig op maat te maken en te laten aansluiten bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Bij LS Wonen staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en professionele installatie van al onze producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Testimonials

”Wat een fantastisch bedrijf. Wij hebben er gordijnen laten maken. Ze zijn ze komen opmeten en ze hebben ze ook opgehangen. Het zijn vakmensen en leveren snel prima kwaliteit.”

Henk Vlug

“Top werk verricht mannen, bij meerdere plekken geweest en toch uiteindelijk de juiste keuze gemaakt! Wij zijn super blij met de resultaat”

Joyce Spek

“Top kwaliteit, meer kan ik er niet van maken”

Jessica Bonn

Get Inspired

Design Inspiratie