Onze services

Gordijn & Cinewall Experts

Bij LS Wonen begrijpen we dat uw huis uw heiligdom is. Daarom bieden wij een uitgebreide lijst van services om uw huis nog comfortabeler en stijlvoller te maken. Hieronder vindt u een overzicht van onze services.

Jaloezieën: Op maat gemaakt om te passen bij uw persoonlijke stijl en smaak, bieden onze jaloezieën u privacy, zonwering en isolatie. We hebben een breed scala aan kleuren en materialen beschikbaar om uit te kiezen.

Horren: Geniet van de frisse lucht zonder insecten binnen te laten. Onze horren zijn op maat gemaakt om perfect bij uw ramen of deuren te passen en zijn gemakkelijk te installeren.

Gordijnen: Of u nu op zoek bent naar traditionele of moderne gordijnen, we hebben een breed scala aan stijlen en stoffen om uit te kiezen. Onze gordijnen zijn op maat gemaakt om bij uw ramen te passen en bieden privacy en lichtregeling.

Zebra gordijnen: Combineer het beste van gordijnen en jaloezieën met onze zebra gordijnen. Deze elegante en functionele raambekleding biedt uitzicht en privacy, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Cinewalls en sfeerhaarden: Maak uw huis gezellig en stijlvol met onze cinewalls en sfeerhaarden. Onze cinewalls worden op maat gemaakt om perfect in uw kamer te passen en bieden een naadloze integratie van uw televisie en andere apparatuur. Onze sfeerhaarden zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten om perfect bij uw interieur te passen.

Schilderwerk en stucwerk: Geef uw muren een nieuw leven met ons schilderwerk en stucwerk. Onze vakmensen hebben meer dan 20 jaar ervaring en bieden een hoogwaardige afwerking voor uw muren en plafonds.

Bij LS Wonen staan wij altijd voor u klaar om u te helpen met uw projecten en om uw huis nog comfortabeler en stijlvoller te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken.

  • Gordijnen
  • Zebra gordijnen
  • Jaloezie
  • Horren
  • Cinewall
  • Stucwerk & Schilderwerk

Vraag direct een offerte aan

Bel ons nog vandaag of stuur een WhatsApp bericht +31 6 21923261 of stuur een bericht via onze contactpagina.

Gallerij

Ons Werk