Jaloezieën

Bij LS Wonen hebben we een betoverende collectie jaloezieën samengesteld, variërend in kleuren, materialen en maten, om aan al je decoratiebehoeften te voldoen. Ontdek de prachtige wereld van houten jaloezieën, vervaardigd uit duurzaam Bamboo, PVC en Basswood en voeg een natuurlijke, warme uitstraling toe aan je ramen. Of kies voor de strakke, moderne esthetiek van aluminium jaloezieën voor een eigentijds tintje. Ben je op zoek naar verfijnde diepte? Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 35mm, 50mm en 65mm, zodat je de perfecte balans tussen lichtinval en privacy kunt vinden. Verrijk je interieur met de prachtige veelzijdigheid van LS Wonen’s jaloezieën en transformeer je ruimte in een meesterwerk van stijl en functionaliteit.

Bamboo Jaloezieën:

 1. Materiaal: Bamboo jaloezieën zijn gemaakt van echt bamboe, een natuurlijk en duurzaam materiaal.
 2. Uitstraling: Ze hebben een natuurlijke en warme uitstraling, waardoor ze goed passen bij rustieke en natuurlijke interieurstijlen.
 3. Milieuvriendelijk: Bamboe is een snelgroeiende plant en wordt beschouwd als een milieuvriendelijke keuze voor raamdecoratie.
 4. Lichtfiltering: Bamboo jaloezieën bieden meestal een zachte lichtfiltering, waardoor een aangename gloed ontstaat zonder volledige verduistering.
 5. Onderhoud: Ze vereisen enigszins speciaal onderhoud om hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid te behouden.

PVC Jaloezieën:

 1. Materiaal: PVC jaloezieën zijn gemaakt van polyvinylchloride, een synthetisch en duurzaam materiaal.
 2. Uitstraling: Ze hebben een strakke en moderne uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor eigentijdse interieurs.
 3. Bestendigheid: PVC jaloezieën zijn bestand tegen vocht en zijn daardoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
 4. Lichtregeling: Ze bieden uitstekende lichtregeling en kunnen volledig worden gesloten voor volledige privacy en verduistering.
 5. Onderhoudsgemak: PVC jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Basswood Jaloezieën:

 1. Materiaal: Basswood jaloezieën zijn gemaakt van hout van de lindeboom (basswood). Dit hout staat bekend om zijn fijne nerf en duurzaamheid.
 2. Uitstraling: Ze hebben een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze passen bij verschillende interieurstijlen.
 3. Gewicht: Basswood jaloezieën zijn lichter dan sommige andere houten jaloezieën, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn.
 4. Lichtregeling: Ze bieden goede lichtregeling en kunnen worden gekanteld voor de gewenste lichtinval en privacy.

De keuze tussen bamboo, PVC en basswood jaloezieën hangt af van je persoonlijke voorkeur, de stijl van je interieur, en de specifieke behoeften van de ruimte waarin je ze wilt gebruiken. Elk type jaloezie heeft zijn eigen unieke voordelen en esthetische kenmerken.